Melrose

Melrose live; de bevestiging van talent, kwaliteit en beleving! Elke uithoek in Nederland heeft Melrose al gezien. In alle windrichtingen knalde de succesformatie op het podium en wordt de band gevolgd door een grote groep vaste fans. Een sensatie die je niet mag missen!

Ook 2003 bracht roem en herinneringen. De single ‘O’ werd uitgebracht en haalde hoge noteringen in diverse hitlijsten. Op muziekzender The Box kwam de clip geregeld langs en de band stond volop in de belangstelling.

Het effect van ‘O’ was zelfs in 2004 nog merkbaar. Melrose kreeg een uitnodiging van de razend populaire Edwin Evers voor een intiem radioconcert op Radio 538. Als gevolg daarvan trad Melrose ook op tijdens koninginnedag in Amsterdam, op het hoofdpodium van Radio 538. De band werd in de programmering omringd door onder meer Kane, Di-rect, Boris en Marco Borsato…

Momenteel tourt Melrose met veel succes door heel Nederland. Maak kennis met de dwaze, humoristische en enthousiaste show van deze vijf mannen. Komische verkleedpartijen en een geweldig repertoire vallen bij jong en oud in de smaak!

Wilt u meer informatie over deze band?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht