538 Drive- in Show

Al jarenlang staat de Radio 538 Drive In Show garant voor een spetterende feestavond. Gemiddeld wordt de Drive in Show 100 keer per jaar geboekt en trekken met gemak 100.000 bezoekers, maar is ook geschikt voor kleinere feesten. Kwaliteit staat altijd voorop. Om dit te kunnen garanderen verkiest de 538 DJ’S On Tour kwaliteit boven kwantiteit. De show is zo succesvol door het gebruik van de beste geluidsinstallatie, de mooiste lichtshow, de beste muziek uit het heden en verleden en de gegarandeerde presentatie door Radio 538 diskjockeys.

EEN AVOND 538 DJ’S ON TOUR BETEKENT:

De beste diskjockeys van Nederland:
Barry Paf
Lindo Duvall
Jeroen Nieuwenhuize
Jens Timmermans
Niek van der Bruggen
Niels van Baarlen
Rick Romijn

Een oogverblindend spektakel:
De 538 DJ’s On Tour is uitgerust met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van licht en geluid, aan te passen aan alle ruimtes. Vier uur lang spektakel gepresenteerd door twee Radio 538 diskjockeys, waarin muziek op de eerste plaats komt.

Promotionele ondersteuning:
De 538 DJ’s On Tour wordt, indien gewenst, volop gepromoot op de radio. Voorafgaand aan de show wordt de Drive In Show minimaal 15 keer per week in een spot op Radio 538 aangekondigd. In deze spot wordt vermeld waar de Drive In Show staat, met vermelding van de betreffende zaal of en de naam van de diskjockeys die de avond verzorgen. Het is uiteraard ook mogelijk niet vermeld te worden in de radiospot indien het een besloten feest betreft.
Bij iedere boeking worden tevens 25 posters geleverd met daarop de aankondiging van het feest.

Wilt u meer informatie over deze drive-in Show?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht