Disco Eldorado

Liever geen band op uw feest! Wellicht is de Eldorado drive-in show dan een optie. U bent dan verzekerd van een gehele avond met non stop muziek. En een ervaren dj die het publiek aanvoelt, en rekening houdt met uw wensen.

De Eldorado drive-in Show is geschikt voor bijna elk feest. We draaien op bruiloften, personeelsavonden, buurt en/of dorpsfeesten, of waar u maar wilt. En zijn bijzonder allround en flexibel in de muziekkeuze. Van Bauer tot Borsato en van Hazes tot The Stones. Of van Robbie Williams tot Nick & Simon, afijn vult u het zelf maar in.

Of wat te denken van een thema-avond met muziek uit de jaren 60, 70 en/of 80. Indien u dat wenst kan de Eldorado Drive-in Show zelfs de avond vullen met ‘Good old vinylplaten’. Een brok nostalgie dus! Maar misschien wilt u liever alleen maar gezellige Nederlandse muziek horen? Of toch liever Rock & Roll, Nederpop, Top 40/ Top100, Gouwe ouwe disco of een mix hiervan. U zegt het maar. Het kan allemaal, het is immers uw feest.

We gaan er altijd voor, om er samen met u en de gasten een geslaagd feest van te maken. Met vele jaren ervaring in de muziek weten de Dj’s van Eldorado inmiddels wel hoe je een feestje moet bouwen! Meer weten? Een optreden bijwonen, of een intake gesprek bij u thuis! Laat het ons weten.

Wilt u meer informatie over deze drive-in Show?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht