Normaal Coverband

Zin in een onvervalst Normaal Feestje? ‘Hqken, brekken en Angoan’. De Normaal Coverband uit Drenthe is de langst bestaande en beste Normaal coverband / tributeband in Nederland. De leden zijn in de eerste plaats zelf ook Normaal fans van het eerste uur. Vele honderden optredens van hun helden hebben ze reeds gezien.

Al ruim 14 jaar lang hoken de heren in kroegen, feesttenten, schuurfeesten, dancings en waar het verder ook maar kan. En overal maken de mannen er een ‘groot feest van!’.

De Normaal Coverband speelt grotendeels de oudere krakers en klassiekers van Normaal uit de periode 1975 tot 1985. Van Oerend Hard, Hendrik Haverkamp tot Alie, en van Deurdonderen, Boerenlul, Doar Baal ik van tot Hikkowokan. Deze mannen weten wat een feestje bouwen is. Stil staan bij een optreden is onmogelijk!

De Normaalcoverband vertegenwoordigd het oeuvre van Normaal op waardige wijze. Door dit goed en strak uit te voeren. Daarentegen beschikt de band ook over humor en interactie. Ondertussen zorgt de Normaalcoverband door hun swingende en spetterende aanpak dat uw baromzet bij het publiek omhoog gaat. Genoeg argumenten dus, om deze fantastische band gelijk te boeken!

Ook zin in ouderwets Boerenrock/ Normaal feest – Boek ze nu. De Normaal Coverband knapt er op los!! Altijd en overal!

Wilt u meer informatie over deze Tribute Band?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht